ELEGANCE STUDIO iti ofera o gama vasta de culori, precum rosu pasional, roz pudra, culoarea ciocolatei, a mierii, a alunei, un violet patrunzator si nuante de blond in tendinte.De asemenea, stilistii nostril ofera sfaturi avizate pentru schimbarile de look si propun diferite tunsori actuale.

Trebuie sa ne vizitati daca doriti coafuri de zi sau mai sophisticate pentru evenimente importante.Putem oferi si solutii pentru viitoarele mirese, preturile pentru aceste coafuri fiind foarte accesibile.

Salon de infrumusetare si remodelare corporala

ELEGANCE Studio se afla in incinta centrului comercial REAL din Episcopia Oradea. Salonul se adreseaza unui segment de clientela vast, persoanelor care doresc sa fie in pas cu moda, un corp bine proportionat, un ten impecabil, un bronz frumos sau doar acelora care sunt in trecere si au nevoie de o tunsoare sau o coafura rapida.

Serviciile oferite de personalul salonului nostru sunt de cea mai buna calitate, clientii beneficiind si de consultanta pentru tratamentele cosmetice, epilarea definitiva, slabirea localizata sau pentru schimbarile de look.

Va asteptam zilnic de la orele 10:00 la 21:00