Salonul nostru se adreseaza si barbatilor, despre care putem spune ca au trasaturi puternice prin natura lor, iar stilistii nostri va stau la dispozitie pentru realizarea unor tunsori pentru fiecare personalitate.

Barbatii care ne trec pragul sunt multumiti de serviciile noastre prompte si revin mereu. Pe de alta parte, pentru domnii care doresc un aspect mai tineresc, se poate opta pentru vopsirea parului in nuante actuale. In categoria ingrijirii parului facial, amintim pensatul sprancenelor intr-o forma armonioasa.

Nu in ultimul rand, barbatii pot opta pentru manichiura, iar specialistii nostri vor tine cont de cerintele fiecaruia in parte, pentru a beneficia de servicii de calitate.

Salon de infrumusetare si remodelare corporala

ELEGANCE Studio se afla in incinta centrului comercial REAL din Episcopia Oradea. Salonul se adreseaza unui segment de clientela vast, persoanelor care doresc sa fie in pas cu moda, un corp bine proportionat, un ten impecabil, un bronz frumos sau doar acelora care sunt in trecere si au nevoie de o tunsoare sau o coafura rapida.

Serviciile oferite de personalul salonului nostru sunt de cea mai buna calitate, clientii beneficiind si de consultanta pentru tratamentele cosmetice, epilarea definitiva, slabirea localizata sau pentru schimbarile de look.

Va asteptam zilnic de la orele 10:00 la 21:00