Va stam la dispozitie cu o serie de servicii destinate unghiilor dumneavoastra la o calitate ridicata cu o gama diversificata de modele si efecte.

Rabdarea si experienta oamenilor nostri da rezultatele dorite si calitative pe care dumneavoastra le cautati. Din acest motiv putem spune ca avem una dintre cele mai bune echipe de manichiura, avand placerea sa va primim in salonul nostru ca sa incercati si dumneavoastra servicii la standarde inalte si preturi accesibile.

Salon de infrumusetare si remodelare corporala

ELEGANCE Studio se afla in incinta centrului comercial REAL din Episcopia Oradea. Salonul se adreseaza unui segment de clientela vast, persoanelor care doresc sa fie in pas cu moda, un corp bine proportionat, un ten impecabil, un bronz frumos sau doar acelora care sunt in trecere si au nevoie de o tunsoare sau o coafura rapida.

Serviciile oferite de personalul salonului nostru sunt de cea mai buna calitate, clientii beneficiind si de consultanta pentru tratamentele cosmetice, epilarea definitiva, slabirea localizata sau pentru schimbarile de look.

Va asteptam zilnic de la orele 10:00 la 21:00