CRIOLIPOLIZA CRYOGEN

Efectele de slabire prin criolipoliza sunt radicale, spectaculoase si foarte rapide. Criolipoliza a fost descoperita acum 4 ani la Harvard Medical School si a facut furori in America, fiind prezentata inclusiv in celebra emisiune a lui Dr OZ. Inovatia absoluta CRYOGEN consta in faptul ca laserul soft sparge grasimea calcifiata in blocuri mai mici care astfel pot ajunge mult mai usor in punctul de inghetare; aici se declanseaza un proces natural numit apoptoza, adica moarte celulara, prin care se pierde 25-40% din grasimea din zona tratata.

Criolipoliza la CRYOGEN este o procedura aprobata FDA, adica rezultatele sunt probate prin teste clinice. Criolipoliza nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este gradual

CRYOGEN este un aparat profesional de slabire prin criolipoliza care obtine efecte de slabire similare unei liposuctii. Are 2 capete de tratament cu care lucreaza simultan, ecran touch screen la panoul central, capete de tratament ambele prevazute cu ecran touch screen

Echipamentul contine 3 terapii:

  • Vacuum cu rol in aspirarea printr-o presiune negativa a unui pliu de grasime cu o consistenta minima de 2,5 centimetri.
  • Criolipoliza cu rol in inghetarea celulelor adipoase din pliul de grasime.
  • Laser Soft cu un efect de fragmentare a grasimilor intarite din celulele grase, astfel incat particulele de grasime sa inghete cu o viteza mai mare iar efectul sa fie maximizat.

Rezultate obtinute prin criolipoliza la CRYOGEN:

CRYOGEN distruge definitiv prin criolipoliza pana la 40% din celulele adipoase din zona de lucru, adica minim 100 milioane de celule grase care dispar, intr-o singura sedinta (practic 1-2 numere la imbracaminte).

Caracteristici:

  • doua capete de tratament cu care se poate lucra simultan intr-un tratament de criolipoliza
  • 3 ecrane LCD cu functie touch-screen pentru a usura munca terapeutului in timpul sedintei
  • computer intern ultra-performant
  • design futurist, elegant si ergonomic

Puteti vizita si alte testimoniale si aparitiile in presa ale CRYOGEN-ULUI accesand linkurile urmatoare: CRYOGEN, DIGI24, WOWBIZ, CLICK, EXCLUSIVNEWS, PRO2, CLICK pentru Femei, EVA

Procedura perfect naturala

Faza 1

Fiecare dintre noi avem blocuri de grasime imune la dieta sau exercitii. Le stim cu totii... acele zone pe care oricat le-am lucra, nu reusim sa vedem nici o imbunatatire.

Faza 2

LASERUL SOFT sparge blocurile de grasime, fragmnetandu-le in portiuni mai mici iar CRIOLIPOLIZA intervine in procesul de inghetare mult mai rapid asupra celulelor grase provocand apoptoza.

Faza 3

Restul tesuturilor si nervii raman intacte, deoarece lipidele din celula grasa se cristalizeaza la o temperatura mai mare decat apa in celelalte celule.

Faza 4

Ulterior tratamentului, celulele grase inta in apoptoza si sunt eliminate treptat, in urmatoarele saptamani dupa tratament, chiar de catre sistemul imunitar, fara a fi nevoie de terapii suplimentare.

Faza 5

Stratul de grasime este dramatic redus.

Faza 6

Imbunatatirea conturului corporal survine natural, definitiv si fara efecte secundare!

Salon de infrumusetare si remodelare corporala

ELEGANCE Studio se afla in incinta centrului comercial REAL din Episcopia Oradea. Salonul se adreseaza unui segment de clientela vast, persoanelor care doresc sa fie in pas cu moda, un corp bine proportionat, un ten impecabil, un bronz frumos sau doar acelora care sunt in trecere si au nevoie de o tunsoare sau o coafura rapida.

Serviciile oferite de personalul salonului nostru sunt de cea mai buna calitate, clientii beneficiind si de consultanta pentru tratamentele cosmetice, epilarea definitiva, slabirea localizata sau pentru schimbarile de look.

Va asteptam zilnic de la orele 10:00 la 21:00